Vacature parttime verkoopmedewerker kookwinkel Zuur (16-28 uur)

Ben jij gek op koken en lekker eten? Weet je precies hoe je een biefstukje perfect bakt en welke pan daar het meest geschikt voor is? En kun je daar ook nog eens heel enthousiast over praten? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

Wie of wat is Zuur?

Eerlijk? Nog niet zoveel. We gaan in oktober open. Dus laten we het hebben over wat Zuur gaat worden.

Zuur wordt een kookwinkel. Eentje voor de echte kookliefhebber. Bij ons kun je terecht voor pannen, messen, snijplanken, pepermolens, blenders, keukenmixers enzovoort. Maar ook gewoon voor een 'good old' spatel om je vleesje mee te draaien. Zolang het maar een echt goede spatel is. Anders verkopen wij 'm niet.

Naast de fysieke winkel aan het Singel in Nijkerk openen we ook een webshop. Omdat wij vinden dat je als (kook)winkel vandaag de dag niet meer zonder webshop kunt maar vooral omdat we e-commerce heel gaaf vinden!

We zijn heel ambitieus en gaan er alles aan doen om zo snel mogelijk de beste kookwinkel van Nederland te worden. Daar hebben we ook al heel veel mooie ideeën voor. Maar die vertellen we je pas als je bij ons komt werken :)

Wie zoeken wij?

Voor de winkel in Nijkerk zijn we op zoek naar een aantal kookfanaten die (vanaf oktober) parttime willen werken als verkoopmedewerker.

Je bent contactueel sterk, brengt de wensen van de klant goed in kaart en adviseert daar de juiste producten bij. Komt er een klant langs die problemen heeft met zijn aankoop dan stel jij hem gerust en zorg je voor een goede oplossing.

Weet je alles van 'potten en pannen' maar nog niet zoveel van verkopen? Solliciteer gerust.

Weet je alles van verkopen maar heb je niet zoveel met koken? Bespaar jezelf de moeite. Wij willen al onze klanten het beste advies geven. Daar hoef je geen verkoper voor te zijn. Verstand van koken is wel een vereiste. Dat hebben onze klanten namelijk ook.

Weet je alles van verkopen EN van koken? Waag het eens om niet te solliciteren! ;)

Wat ga je doen?

Mensen helpen om nog meer plezier in het koken te krijgen. Dat is het einddoel. En dat doen we op de volgende manier:

Uiteraard zijn we ook commercieel. En doen we dus aan 'bijverkoop'. Maar dan wel met producten waar de klant iets aan heeft. Bijvoorbeeld een messenslijper bij het nieuwe koksmes. Of een goede kunststof spatel bij een nieuwe koekenpan. Goed voor de omzet maar vooral voor het kookplezier van de klant.

Wat hebben we jou te bieden?

Lijkt jou dit wat?

Dan kun je aan de slag met je sollicitatie. Geen zorgen, je hoeft niet zo'n officiële en vooral erg saaie sollicitatiebrief te schrijven. Die gaan we toch niet lezen.

Wat we wel van je willen weten:

Verder ontvangen we graag jouw CV met foto en het salaris dat je zelf in gedachten hebt. Als je dat moeilijk in te schatten vindt mag je ook aangeven wat je huidige salaris is.

Na ontvangst van jouw sollicitatie hoor je binnen drie werkdagen of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Dat gesprek is vooral bedoeld om kennis met elkaar te maken en te kijken of het klikt. Vervolgens laten we je binnen drie werkdagen weten of er een vervolggesprek komt.

Na dat eventuele vervolggesprek hoor je zo snel mogelijk of we jou als nieuwe collega willen hebben. Hoe lang dit precies duurt hangt af van eventuele andere kandidaten die er nog zijn.

Je kunt je CV en motivatie per e-mail sturen naar Walter via info@zuur.nl

 

© Zuur BV 2017